• Wafle Ryżowe z Wiesiołkiem i Siemiem 130g SONKO

4.79 -17% 3.99
szt. Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 16 szt.
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.52
Odbiór osobisty 0
Odbiór Osobisty po przedpłacie 0
Kurier Inpost 12.52
Paczkomaty InPost 13.16
Pocztex Kurier 48 Odbiór w punkcie 13.53
Kurier InPost (Pobranie) 14.12
Pocztex Kurier48 15.38
Pocztex Kurier48 Odbiór w punkcie (Pobranie) 15.99
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 17.84
DPD Pobranie 22.25
Dostępność 100 szt.
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 789 237 540

Zostaw telefon

Wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemieniem lnianym to wafle wypiekane z pełnych ziaren naturalnego ryżu brązowego z dodatkiem nasion wiesiołka, maku i siemienia lnianego. Idealnie sprawdzą się jako baza do przygotowania śniadania, zamiennik tradycyjnego pieczywa na kolację czy sposób na szybką przekąskę w pracy. Wyśmienicie smakuje zarówno z wytrawnymi, jak i słodkimi dodatkami. Chrup śmiało pyszną bezglutenową przekąskę będącą doskonałym źródłem błonnika pokarmowego. Nasze wafle są certyfikowane przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

  • produkt bezglutenowy
  • wysoka zawartość błonnika
  • wypiekane z pełnego ziarna
  • z bananem i kokosem
  • wafel to ok. 35 kcal
  • bez dodatku cukrów
  • idealny zamiennik tradycyjnego pieczywa
  • doskonała przekąska każdego dnia

 

Składniki

Ryż brązowy (82,4 %), kukurydza, siemię lniane (3%), kasza gryczana nieprażona, nasiona maku, sól, nasiona wiesiołka (0,5 %)

 

Wartości odżywcze na 100 g produktu

  • Wartość energetyczna: 1612 kJ, 381 kcal
  • Tłuszcz: 3,9 g,
    • kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
  • Węglowodany, w tym: 75 g
    • cukry: 0,8 g
  • Błonnik: 4,9 g
  • Białko: 9,0 g
  • Sól: 0,76 g
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie