• Trendy Lunch Greece by Vafidis Teo 4*80g MELVIT

Symbol: 8140287201
13.39
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.52
Odbiór Osobisty po przedpłacie 0
Odbiór osobisty 0
Kurier Inpost 12.52
Paczkomaty InPost 13.16
Pocztex Kurier 48 Odbiór w punkcie 13.53
Kurier InPost (Pobranie) 14.12
Pocztex Kurier48 15.38
Pocztex Kurier48 Odbiór w punkcie (Pobranie) 15.99
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 17.84
Dostępność 1 szt.
Waga 0.5 kg

Zamówienie telefoniczne: 789 237 540

Zostaw telefon
image

Przedstawiamy Państwu zupełnie nowe smaki Trendy Lunch! Tym razem inspirowane kuchniami z różnych stron świata. Trzy różne kierunki, trzech kucharzy, mnóstwo smaku i aromatu.

Zapach kafiru, trawy cytrynowej, mleka kokosowego odnajdziecie w autorskiej tajskiej mieszance przygotowanej przez Darię Ładochę. Niepowtarzalny aromat trufli połączonych z kuskusem perłowym i pęczakiem to mieszanka włoska przygotowana przez Giancarlo Russo. Smak śródziemnomorskich warzyw, oliwek, bakłażana, papryki zabierze Was w podróż do gorącej Grecji razem z Teo Vafidis.

image

Odkryj autentyczny grecki smak Trendy Lunch przygotowany przez mistrza kuchni Teo Vafidisa.

Ta oryginalna kompozycja, w której dominują bogate w składniki odżywcze zboża: pęczak i bulgur, połączone z bakłażanem, greckimi oliwkami, papryką i aromatycznymi ziołami. W 18 minut przygotujesz potrawę, która zachwyci każdego i przywoła na myśl wspomnienia z słonecznej Grecji.

Dzięki Trendy Lunch Greece zapomnisz o nudnych dniach.

Sposób przygotowania:

  1. Zagotować 1 L wody, posolić do smaku. Włożyć saszetkę z mieszanką.
  2. Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 18 - 20 minut.
  3. Następnie saszetkę wyjąć z wody, odsączyć i wysypać gotową mieszankę na talerz.

Sposób przygotowania bez saszetki:

  1. Zagotować 250 ml wody, posolić do smaku. Wysypać zawartość saszetki.
  2. Gotować pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 18 - 20 minut.
  3. Po ugotowaniu pozostawić pod przykryciem na kilka minut.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 1561 kcal / 371 kcal
  • Tłuszcz: 8,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
  • Węglowodany: 55 g
  • w tym cukry: 9 g
  • Błonnik: 11 g
  • Białko: 14 g
  • Sól: 0,25 g

Składniki

pęczak kujawski z jęczmienia 39,3%, bulgur z przenicy durum 30%, pestki dyni 10%, suszona czerwona papryka 9%, suszone czarne oliwki 5%, suszony bakłażan 3%, suszony por 2%, papryka słodka mielona 1%, tymianek 0,5%, chili mielone 0,2%.

ILOŚĆ W OPAKOWANIU ZBIORCZYM (KARTON):

  • 6 sztuk
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie