• Sok Kubuś GO! Banan/Marchew/Jabłko 300ml

2.59 -12% 2.29
szt. Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 12 szt.
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.52
Odbiór osobisty 0
Odbiór Osobisty po przedpłacie 0
Kurier Inpost 12.52
Paczkomaty InPost 13.16
Pocztex Kurier 48 Odbiór w punkcie 13.53
Kurier InPost (Pobranie) 14.12
Pocztex Kurier48 15.38
Pocztex Kurier48 Odbiór w punkcie (Pobranie) 15.99
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 17.84
DPD Pobranie 22.25
Dostępność 500 szt.
Waga 0.35 kg

Zamówienie telefoniczne: 789 237 540

Zostaw telefon

Kubuś Go!

banan, marchew, jabłko

Kubuś GO! to przepyszny sok przecierowy w wydaniu kieszonkowym, spacerowym, plecakowym, dzióbkowym, idealnym... kubusiowym!

Bo to witaminy i błonnik prosto z przepysznej mazurskiej marchwi i soczystych owoców!

To sok „na wynos” w małej plastikowej butelce z dzióbkiem. Jest to idealne rozwiązanie na drugie śniadanie dla najmłodszych – w szkole lub na wycieczce. W ten sposób dzieci otrzymują pyszny sok w formie, która dostarcza im wielu cennych witamin oraz jest niezastąpionym źródłem błonnika. W składzie soków Kubuś GO! znajdziemy witaminy A i C, odpowiedzialne za wzrok i odporność. W wariancie Kubuś GO! oprócz witamin A i C znajdziemy także witaminy z grupy B (tiamina, ryboflawina, niacyna, B6, kwas foliowy, B12, biotyna, kwas pantotenowy) oraz witaminę E. Co ważne, produkt nie zawiera żadnych substancji konserwujących.

Dlaczego mamy wybierają Kubusia? Aby dzieci mogły sprostać wszystkim wyzwaniom, zarówno w domu, jak i w szkole i by miały ochotę do zabawy na cały dzień!

Składniki

Woda, przeciery z: marchwi (30%) i bananów (14%), sok jabłkowy (11%) z zagęszczonego soku, cukier trzcinowy, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, witamina C

Wartości odżywcze w 100 ml:

  • energia: 193 kJ / 46 kcal
  • tłuszcz: 0,1 g
  • w tym kwasy nasycone: 0,03 g
  • węglowodany: 10,2 g
  • w tym cukry: 9,8 g
  • błonnik: 1,1 g
  • białko: 0,4 g
  • sól: 0,05 g
  • witamina C: 24 mg / 30%*
  • witamina A: 240 µg / 30%*

* % referencyjnej wartości spożycia.

Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie