• Przyprawa Grill Grzanki Masło Czosnkowe 15g KAMIS

2.99 -20% 2.39
szt. Do przechowalni
Ilość w opakowaniu 30 szt.
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.52
Odbiór Osobisty po przedpłacie 0
Odbiór osobisty 0
Kurier Inpost 12.52
Paczkomaty InPost 13.16
Pocztex Kurier 48 Odbiór w punkcie 13.53
Kurier InPost (Pobranie) 14.12
Pocztex Kurier48 15.38
Pocztex Kurier48 Odbiór w punkcie (Pobranie) 15.99
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 17.84
Dostępność 487 szt.
Waga 0.03 kg

Zamówienie telefoniczne: 789 237 540

Zostaw telefon

Złociste grzanki czosnkowe to hit kulinarny na każdej imprezie – w plenerze i w domu. Przyprawa do masła czosnkowego grzanki złociste to doskonała, ziołowo - koperkowa mieszanka, z wyraźną czosnkową nutą, dzięki której ten chrupiący i pyszny przysmak jest zawsze w zasięgu ręki. Skład mieszanki stanowi kompozycja czosnku, koperku, natki pietruszki, tymianku i pieprzu czarnego. Przyprawa jest w pełni naturalna, bez dodatku substancji wzmacniających smak i aromat. Przyprawę należy dodać do masła i zostawić na około 20 minut. Potem wystarczy posmarować grzanki z dwóch stron i upiec je na ruszcie, w piekarniku bądź na patelni na złoto z każdej strony. Chrupiące, złociste, aromatyczne i pyszne…takie są grzanki z masełkiem z dodatkiem przyprawy. Masełko czosnkowe można również podać, jako dodatek do pieczonych ziemniaków, ryb lub mięs z grilla, posmarować tosty i upiec w tosterze.

Grzanki złociste (porcja na 20 grzanek):

  • 200 g masła (1 kostka),
  • pieczywo,
  • 1 opakowanie przyprawy Grill grzanki złociste Kamis.

Przygotowanie:

  1. Przyprawę dodaj do masła, całość dobrze wymieszaj i odstaw na na około 10 minut.
  2. Następnie posmaruj grzanki z jednej lub dwóch stron i upiecz je na grillu, w piekarniku bądź na patelni na złoty kolo z każdej strony.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 1069 kJ / 254 kcal
  • Tłuszcz: 1,6 g
    • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
  • Węglowodany: 37 g
    • w tym cukry: 37 g
  • Białko: 15 g
  • Sól: 25,5 g

Składniki

Czosnek* 58%, sól, koperek, natka pietruszki, tymianek, pieprz czarny.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie