• Fasolka po Bretońsku z Kiełbasą Wieprz. 450g PROFI

Symbol: 8505152405
7.49
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.52
Odbiór Osobisty po przedpłacie 0
Odbiór osobisty 0
Kurier Inpost 12.52
Paczkomaty InPost 13.16
Pocztex Kurier 48 Odbiór w punkcie 13.53
Kurier InPost (Pobranie) 14.12
Pocztex Kurier48 15.38
Pocztex Kurier48 Odbiór w punkcie (Pobranie) 15.99
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 17.84
Dostępność 49 szt.
Waga 0.5 kg

Zamówienie telefoniczne: 789 237 540

Zostaw telefon
image

Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową (450g)

Fasolka po bretońsku w naszym wydaniu jest gęsta i sycąca jak gulasz. Oparliśmy ją o tradycyjny przepis, z białą fasolą i kawałkami kiełbasy. Z dodatkiem koncentratu pomidorowego i typowymi dla tego dania przyprawami. Fasolka świetnie rozgrzewa w chłodniejsze dni!

Sposób przygotowania:

1. W kuchence mikrofalowej

Zawartość opakowania przełożyć na talerz i włożyć do kuchenki mikrofalowej. Podgrzewać mocą 750 W przez 3 - 4 minuty.

2. W garnku

Zawartość opakowania przełożyć do garnka. Podgrzewać na małym ogniu 2 - 3 minuty, ciągle mieszając.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:

  • 6 sztuk

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 347 kJ / 83 kcal
  • Tłuszcz: 3,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
  • Węglowodany: 8,6 g
  • w tym cukry: 1,6 g
  • Błonnik: 2,0 g
  • Białko: 4,1 g
  • Sól: 1,1 g

Składniki

woda, fasola biała 10%, kiełbasa wieprzowa 10% (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier), cebula 5%, pulpa pomidorowa 4%, koncentrat pomidorowy 3%, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, słonina wieprzowa wędzona, sól, cukier, papryka, czosnek, przyprawy.

image

Kilka słów o marce:

Firma Profi powstała w 1993 roku. Dziś, z sukcesem wykorzystuje ponad dwudziestoletnie doświadczenie w produkcji smacznej żywności. Liczne nagrody i wyróżnienia sprawiają, że produkty tej marki zdobywają zaufanie i uznanie wśród konsumentów w Polsce i za granicą.

image
Waga 450
Produkt nie zawiera barwników
Waga (z opakowaniem) 0.5
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie