• Bułka Tarta typu Japońskiego 1000g PRYMAT GASTRO

Symbol: 7215075002
21.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 24h
Cena przesyłki 12.52
Odbiór Osobisty po przedpłacie 0
Odbiór osobisty 0
Kurier Inpost 12.52
Paczkomaty InPost 13.16
Pocztex Kurier 48 Odbiór w punkcie 13.53
Kurier InPost (Pobranie) 14.12
Pocztex Kurier48 15.38
Pocztex Kurier48 Odbiór w punkcie (Pobranie) 15.99
Pocztex Kurier 48 (Pobranie) 17.84
Dostępność 3 szt.
Waga 1.1 kg
Doradca Smaku

Zamówienie telefoniczne: 789 237 540

Zostaw telefon
image

Panko to zdrowsza alternatywa dla bułki tartej. Jest przygotowana z dość dużych płatków chleba, co sprawia, że potrawy z dodatkiem panko są niezwykle chrupiące. Dzięki strukturze dużych kawałków nadaje potrawom wyjątkowy charakter. Panko z powodzeniem można również dodać do tempury.

Zastosowanie:

Panko, podobnie jak klasyczną bułkę tartą, można wykorzystać do panierowania owoców morza, warzyw, ryb, serów lub jako spoiwo do farszów. Idealnie sprawdza się do smażenia w głębokim tłuszczu. Ma dużo większą chrupkość niż bułka tarta. Pochłania również znacznie mniej oleju i nadaje potrawom azjatycki charakter. Potrawy przygotowywane w Panko są więc bardzo chrupiące i mniej kaloryczne.

Podpis
E-mail
Zadaj pytanie